Hækle-aftenskole

Hej alle medhæklere (eller du som ønsker at lære at hækle)!

Jeg er så heldig, at jeg har fået lov til at afholde et hækle-kursus for begyndere/letøvede i AOF Frederiksberg til februar/marts – YAY! Jeg kommer til at have et weekendhold to søndage med et par ugers mellemrum.

Jeg håber selvfølgelig, at der kommer til at være en masse hækle-glade deltagere på holdet med masser af gåpåmod til at lære hæklingens verden at kende!

Vi kommer til at gennemgå mange forskellige ting, bl.a. alle hæklingens grundteknikker (maskernes navne, mm.), mønstre, farveskift, hvordan man læser en opskrift og meget mere! Jeg vil være til rådighed ift. faglig sparring relateret til gode begynderopskrifter, anbefalinger af garn, gode fifs, mm. Jeg vil herudover lave et lille “hækle-kompendium”/kursusmateriale til alle mine deltagere og herudover give ideer til små hjemmeopgaver/udfordringer til hver gang så alle får det maksimale ud af kurset! Jeg håber virkelig, at det bliver en hækle-fest, hvor både unge og gamle selvfølgelig er velkomne!

– Bellis –

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *