Nusseklude

Og så endda de søde af slagsen! 😉

Jeg har haft lidt tid til lige at få lavet et par små projekter færdige – heriblandt to søde nusseklude.

Opskriften er fra Loops of Liberty: Hæklet nusseklud og er bare super nem og lige til at gå til!

Den blå jeg har lavet er helt efter opskriften, mens den lyserøde har lidt flere “huller” i mønstret

Det jeg har gjort ved den lyserøde er sådan set bare, at jeg i hver 3. række har lavet lidt ekstra “huller”. Jeg har lavet hjørnet som sædvanligt med 2 stgm i forrige hul, 2 lm, 2 stgm, herefter har jeg fortsat med *1 lm, spring 1 stgm over, 2 stgm* runden ud. Det giver nussekluden et lidt mere luftigt udtryk.

Alt i alt er det nogle vildt søde nusseklude, som ikke tager specielt lang tid at lave og ikke kræver særligt meget garn.

Så thumbs up herfra!

– Bellis –

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *