Sokker

Dem kan man aldrig få for mange af!

Jeg har indtil videre kun hæklet den venstre sok og den højre kommer forhåbentligt snart!

Opskriften er fra Cobbler’s Cabin og kan findes her. Mine er lavet i den mellemste størrelse (og jeg bruger ca. størrelse 37-38 i skostørrelse)

Sokkerne er vildt fine, både hendes version og min lidt anderledes version. Jeg har som udgangspunkt fulgt opskriften, men har ændret farve både ved hælen (række 72 til og med 76) og ved tåen (81+)

 

Opskriften er ikke så svær, når man ved, hvad man skal gøre. Jeg er ikke vant til at vende hækletøjet efter hver runde, så jeg startede med at hækle i spiral! Hvilket slet ikke giver samme resultat! Derfor er det meget vigtigt, at man vender efter hver runde. Så når man lige har fanget mønstret, går resten faktisk ret let.

Nu må jeg i gang med anden sok, så begge fødder kan holde sig varme!

– Bellis –

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *