Ny og forbedret blog

Hej alle sammen. Det her er min nye og forbedrede blog for Krea-Bellis. Jeg tænkte, at bloggen godt kunne bruge et lille frisk pust og derfor denne hjemmeside. For de, der ikke fik besøgt den gamle blog – Velkommen! De fleste indlæg bliver hovedsageligt på dansk, men jeg vil bestræbe mig på, at oversætte så mange af mine opskrifter som muligt til engelsk også! Håber i kan li’ bloggen! 🙂
 
Hi everybody. This is my new and improved blog for Krea-Bellis. I thought it could need a little fresh and new design and this is it what I ended up with. For those who never visited the old blog – welcome! Most of my posts are going to be in danish, but I count on being able to translate most crochet patterns into english as well! Hope you enjoy.

– Bellis –

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *