Hæklede og filtede futter

Jeg har til den kolde tid lavet et par lækre hæklede og filtede futter – de er helt igennem skønne!

Jeg har fulgt opskriften fra Hobbii, men ikke hæklet i det garn de anbefaler og derfor lavede jeg lidt ændringer. 

Mit garn passede til nål 5 og ikke nål 7 som anbefalet. Jeg brugte dette garn i grå og lyseblå farve og skiftede farve ca. hver 2. række.

Jeg bruger selv størrelse ca. 38 i sko og valgte at hækle højden på futten som str. 39/40 og længden som str. 37/38. Resultatet er jeg ganske tilfreds med! Trods den måske lidt for store fut, er den helt skøn og dejlig. Jeg vil nok til en anden gang måske lave den nummeret mindre hvis jeg laver den i det samme garn igen. Jeg kan cirka have en striksok nede i futten sammen med min fod også 😉 Jeg har slutteligt lavet en kant på skaftet i grå garn og fastmasker for at få en pæn afslutning nu når jeg hæklede med to farver. 

Men selve opskriften er ret nem – så jeg vil bestemt anbefale den til en nybegynder! 🙂

– Bellis –Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *